Meet the team

Misiunea noastră

Să creem experiențe unice de călătorie în cea mai romantică vacanță din viață voastră de cuplu ! Pachete 100% customizabile, adaptate vouă, super planificare a tuturor detaliilor și customer service above & beyond!

EXPERIENȚA HANIMUN

Hanimun este singura agenție boutique dedicată exclusiv lunilor de miere!

Pentru că prima călătorie că și soț și soție este mult mai mult decât orice vacanță obișnuită, scopul nostru este de a o face memorabilă. De aceea credem în relații autentice cu clienții noștrii și o familiaritate născută din încredere, totul pentru designul lunii de miere perfecte pentru voi!

VALORILE NOASTRE

  • Transparență și Responsabilitate
  • Destinații și Experiențe Testate
  • Focus pe Nevoile Cuplului
  • Comunicare și Suport Excelent

Your hanimun specialists

Elena: “To travel is to live”

Chiar dacă cheesy, această expresie definește cel mai bine ceea ce simt eu pentru călătorii. Rareori trece o zi fără să mă gândesc unde aș vrea să mă îndrept în continuare, ce țară să descopăr  next.

Călătoritul și experiențele câștigate prin locurile în care am poposit m-au schimbat, m-au modelat să devin un obsevator fin al oamenilor, m-au învățat să las deoparte prejudecățile și să gândesc liber. Să simt mai mult și să mă bucur de fiecare moment petrecut în această lume colorată, diversă și superbă.

Am ales să împărtășesc cu voi experiențele mele din călătoriile trecute,  din locurile care m-au fermecat și inspirat, prin  îndrumare în alegerea destinatiilor ideale pentru voi.

Misiunea mea?

Să creez experiențe WOW, experiențe ce modelează caracterul și schimbă perspectiva asupra lumii în care trăim, să fac vise cu plaje sa devină realitate!

Raluca

M-am îndrăgostit de călătorii treptat, după vârsta de 20 de ani. Am început să călătoresc ”în jurul casei”, mai o Budapesta, mai o Viena, mai o excursie cu autocarul în Italia. Am zburat prima dată cu avionul la 22 de ani, către Malta, țin minte și acum palmele transpirate și bătăile inimii când avionul s-a ridicat.

Am făcut o facultate și un master în turism mai mult din greșeală decât dintr-o siguranță că ăsta este drumul meu. Dar viața mi s-a schimbat pentru totdeauna când în ultimul an de master am petrecut o vară în SUA, în Hawaii, cu un program pentru studenți. Am cunoscut oameni care călătoriseră mult și care aveau niște povești incredibile. Și mi-am dorit să fiu și eu la fel: să mă plimb prin lume și să adun experiențe și povești. 

Long story short, îmi doream să-i fac și pe alții să descopere locuri incredibile și să aibă experiențe faine prin lume. Și așa în 2016 a apărut o agenție de turism diferită prin modalitatea de abordare foarte informală și prin promovarea destinațiilor pe care le-am vizitat personal.  Călătoresc prin clienții cu care lucrez, prin poveștile și experiențele pe care ei mi le povestesc și prin pregătirea, anticiparea și rezultatul călătoriilor lor. 

Anda

Am zburat prima dată cu avionul când mama era însărcinată cu mine în luna a 7-a. Poate de atunci am simțit entuziasmul călătoriei transmis de la ea.

Cred că de aceea unul dintre locurile mele preferate din Cluj e aeroportul Aurel Vlaicu – our escape to new destinations.

La 17 ani am zburat spre Statele Unite. Nu o să uit niciodată, după o călătorie de 12 h cu avionul, drumul dinspre aeroportul O’Hare și momentul în care am văzut pentru prima dată skyline-ul Chicago-ului și emoțiile pe care le simțeam.

Dacă viața noastră ar avea un soundtrack pe fundal, în acel moment ar fi cântat Frank Sinatra – Chicago.

Cred că experiențele te definesc că persoană, îți șlefuiesc valorile, personalitatea și îți deschid ușa spre o lume nouă. 

Așadar, știu că drumul meu spre Mandala nu a fost deloc întâmplător. Cred că pasiunea mea pentru culturi noi, călătorii off the beaten path, creativitatea, atenția la detalii și empatia fac parte din misiunea pe care vreau s-o împărtășesc clienților – nimic nu se compară cu uneltirea unui mic plan pentru o cerere în căsătorie în Bali sau entuaziasmul clienților proaspăt întorși care îți povestesc toate detaliile.