BEST OF ITALY

Puglia. Puțină lume știe că in sudul Italiei, chiar pe tocul vestitei cizme, sunt unele dintre cele mai frumoase plaje pe care noi personal le-am văzut în Europa, exact pe coasta Pugliei. . Apă limpede și albastră ca cerul de vară cât vezi cu ochii, nisip fin, iar dacă îți alegi perioada potrivită din an poți evita și mulțimile și te vei trezi aproape singur în tot paradisul ăsta. Unde mai pui că Italia, cu istoria ei atât de fascinantă și de veche, are unele dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Polignano a Mare e oraselul din Puglia care îți va taia respirația, un sat mic idilic cu deschidere la Marea Adriatică, cu case albite de razele soarelui, stânci de calcar lovite de ape turcoaz și străduțe înguste pline de flori și versuri de poezie. E in apropierea oraselului Alberobello cu casuțe de poveste, Ostuni, cu faimoasa La Citta Blanca sau Monopoli, feelingul autentic Italian.
Nu putem sa nu mentionam Matera, un loc de o frumusețe aparte și o istorie fascinantă – cel mai intact exemplu a unei așezări troglodite, un oraș care a renascut în ultimii ani si probabill cel mai impresionant oraș din Italia.

Amalfi este o fășie de coastă întinsă pe o suprafață de 50 km de-a lungul marginii sudice a Peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania. Relieful e presărat cu stânci și țărm aspru, plin cu sate de pescuit pastelate și plaje cochete.

Orașul Amalfi este un must see în seujurul Coastei Amalfitane, fiind situat chiar în centrul acesteia, la o distanță de 17 km de Possitano, cel din urmă fiind probabil cel mai renumit oraş al coastei. Unul plin de viață și culoare unde întreg întreg câmpul vizual îti va fi ocupat de case colorate și mare.

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

"LA DOLCE VITA" Hanimun -  Puglia &  Amalfi Coast

Plecare din Cluj Napoca,  10 nopți la destinație

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  999 euro/pers 


Tariful Include 

 • zbor Cluj  - Bari și retur
 • taxe de aeroport și bagaj de cala 20 kg/persoană inclus
 • priority boarding și selectarea locurilor preferențiale în avion
 • check în online sau la aeroport gratuit
 • cazare 3 nopți în zona Puglia
 • cazare 7 nopți în zona Amalfi
 • mic dejun în toate locațiile
 • consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Tariful nu include 

 • transferuri și/sau închiriere mașină (se pot asigura la cerere)
 • asigurare medicală și storno de călătorie

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 999 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Puglia

Hotel EST

3/5

Hotel Masseria Tenuta Quintino

3/5

Hotel Monte Sarago

4/5

Hotel Cala Ponte

4/5

Hoteluri Coasta Amalfi

Hotel Grand Hotel Moon Valley

4/5

Hotel Sole Splendid

4/5

Hotel Torre Barbara

4/5

Hotel Villa Felice Relais

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)