Best of Bali

Supranumită insula zeilor sau insula celor 1000 de temple, Bali  impresioneaza prin peisajele variate – munți, dealuri, terase de orez, plajă, prin tradițiile pe care încă le păstrează și prin simplitatea oamenilor săi. Hoteluri suspendate cu priveliști de poveste către orezării în Ubud, plajele din Nusa Dua și Sanur, mirosul de flori și bețișoare parfumate care pluteste peste tot în aer și prospetimea dimineților umede în așteptarea căldurii infernale de la prânz. Va vor incanta nu doar natura ci si ritualurile, costumele și dansurile tradiționale, masajele și asfințiturile. Bali are câte ceva pentru fiecare.

Noi vă propunem o ședere de minim 9 nopți din care 4 în minunatul Ubud urmând apoi să poposiți pe plajele upscale din Nusa Dua sau dimpotrivă la unul din hotelurile hippie din Canggu. 

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

UBUDUbud  este localizat la o oră cu mașina de aeroportul din Densapar, este centrul cultural al insulei, precum și „inima„ dansului și a meșteșugului tradițional balinez.

Înconjurat de păduri luxuriante și plantații terasate de orez, Ubud adăpostește temple, cafenele, galerii de artă și peisaje tropicale care hrănesc deopotrivă corpul și spiritul.

Ubud e locul unde natura și cultura se sincronizează în perfectă aromnie într-o atmosferă de meditație spirituală, aproape mistică.

Ubud este de departe cel mai artistic oraș din Bali, cu o comunitate de artizani specializată pe confecționarea textilelor, picturi, bijuterii sau sculpturi în lemn.

Cele mai populare locuri de vizitat sunt la distanțe accesibile de mers pe jos din centrul orașului, o ocazie foarte bună pentru a admira detaliile fascinante ale arhitecturii balineze.  

NUSA DUAPriveliști panoramice impresionante asupra Oceanului Indian, ape calme perfecte pentru snorkeling, o atmosferă liniștită și perfectă pentru relaxare -  Nusa Dua e una dintre destinațiile de neratat în Bali. 

De-a lungul plajei cu apa perfect limpede, vei întâlni resorturi dintre care majoritatea sunt de lux, cu restaurante și cafenele adăpostite într-o intimitate naturală oferită de palmieri și vegetația tropicală. Toate acestea dar și mult mai mult, fac din Nusa Dua o destinație ideală, recomandată în special familiilor și cuplurilor. 

La 8 km SV de centrul Nusa Dua, veți găsi plaja Pandawa, o plajă cu o coastă întinsă pe un km, ascunsă după țărmul stâncos de calcar. 

CANGGUCanggu e un sat- resort situat in Sudul insulei indoneziene Bali aflat în mijlocul câmpurilor în verzite de orez, cunoscut pentru plaje ca și Canggu și Echo, beach-bars și cafenele boeme, studio-uri de yoga și spa-uri de vis.

 Atmosfera este relaxantă și boemă, cu valuri perfecte pentru suferi începători, cafenele și restaurante dedicate strict relaxării.

În zona resort din apropiere Seminak, veți găsi restaurante și magazine de lux, pe când înspre sudul stațiunii Seminak, zona de plajă a orașului Kuta e cunoscută pentru viața de noapte și petreceri fără sfârșit.

Dimineața devrme sau la apus, nu uitați să vizitați Tanah Lot, unul din cele mai faimoase temple din Bali, situat la 300 m depărtare de țărm, pe vârful unei stânci.  

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  1390 euro/pers 


Best Time Iunie-Septembrie

Tariful Include 

 • Zbor din Budapesta/ București – Bali Denpasar și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Ubud 4 nopți 
 • Cazare Bali zona de plajă ( Nusa Dua, Canggu)  5 nopți 
 • Mic dejun
 • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Tariful nu include 

 • Asigurare medicală și storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 1390 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Bali - Ubud

Puri Gangga Resort

4/5

Puri Sunia Resort

4/5

Pita Maha Resort

4/5

Komaneka at Rasa Sayang

5/5

Hoteluri Bali - Plajă

Conrad Bali

5/5

Kejora Suites

4/5

Sudamala Suites & Villas

4/5

Novotel Bali Benoa

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)