mallorca

Insula Mallorca – are are stațiuni de diferite genuri, foarte ofertantă atât pentru plajă cât și pentru vizitat. Fiind o destinație destul de comercială, multe hoteluri sunt de genul “mamut” însă am găsit câteva tip boutique care nu sunt la fel de aglomerate precum altele.

Chiar dacă nu vă gândiți să fiți foarte mobili, pentru diversitate de plaje recomand să închiriați măcar 3 zile mașină și să vizitați insula.

Din experiență proprie, plajele din Magaluf sunt cele mai frumoase (aici e și centrul distracției pe insulă deci dacă vă doriți liniște și pace poate ar fi bine să nu alegeți neapărat un hotel aici) și Palmanova – care mi se pare alegerea ideală pentru familii cu plaje frumoase, stațiune elegantă și totuși cu opțiuni de petrecere a timpului liber.

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

Insula Mallorca - are are stațiuni de diferite genuri, foarte ofertantă atât pentru plajă cât și pentru vizitat.

Fiind o destinație destul de comercială, multe hoteluri sunt de genul "mamut" însă am găsit câteva tip boutique care nu sunt la fel de aglomerate precum altele.

Chiar dacă nu vă gândiți să fiți foarte mobili, pentru diversitate de plaje recomand să închiriați măcar 3 zile mașină și să vizitați insula.

Din experiență proprie, plajele din Magaluf sunt cele mai frumoase (aici e și centrul distracției pe insulă deci dacă vă doriți liniște și pace poate ar fi bine să nu alegeți neapărat un hotel aici) și Palmanova - care mi se pare alegerea ideală pentru familii cu plaje frumoase, stațiune elegantă și totuși cu opțiuni de petrecere a timpului liber.

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  835 euro/pers  


Tariful Include 

 • zbor Cluj  - Mallorca și retur
 • taxe de aeroport & bagaje de mâna mici
 •  
  transfer aeroport-hotel - aeroport de grup
 • cazare 7 nopți
 • regim de masă: mic dejun ( sau alte mese dacă sunt indicate) cu opțiuni de upgrade la demipensiune la cerere
 • asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Tariful nu include 

 • bagaj de cală și locuri preferențiale în avion
 •  
  taxe locale de stațiune (se aplică diferit în funcție de fiecare hotel și se achita direct la recepție)
 • cheltuieli personale

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 835 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Mallorca

Hotel Samos

4/5

Hotel Sol Guadalupe by Melia

4/5

Hotel Agua Beach

4/5

Hipotels Don Juan

3/5

Hotel Sol Calas de Mallorca

4/5

Hotel Eden Soller

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)