Politica de Confidențialitate

I. Informații Generale

Această Politică de Confidentialitate definește modul în care noi, Exotic Travel Services, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru hanimun.ro, și de unde obținem sau colectăm datele dvs.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.hanimun.ro („Site-ul”)

Această Politică de Confidențialitate este aplicabilă din data de 18.10.2019.

II. Detaliile noastre

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: Exotic Travel Services, Agenția Hanimun nr 18804/12.07.2011 din Cluj Napoca, str Horea 108/9 A Puteți contacta operatorul de date prin e-mail la contact@hanimun.ro

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal pentru operatorul de date este Agenția Hanimun. Puteți contacta ofițerul pentru protecția datelor prin poștă la adresa contact@hanimun.ro

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date.

III. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Exotic Travel Services va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Exotic Travel Services, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Exotic Travel Services va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Exotic Travel Services, iar contul creat va fi șters automat.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Exotic Travel Services va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

IV. Scopurile și temeiurile prelucrării

IV.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Exotic Travel Services prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Exotic Travel Services, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Exotic Travel Services definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor http://hanimun.ro/termeni-si-conditii/ Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Exotic Travel Services.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Exotic Travel Services în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Exotic Travel Services de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Exotic Travel Services, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Exotic Travel Services de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Exotic Travel Services prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Exotic Travel Services, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Exotic Travel Services de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

V. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Exotic Travel Services va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Exotic Travel Services (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Exotic Travel Services va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. Alternativ, puteți trimite email la contact@hanimun.ro pentru a solicita dezabonarea dumneavoastră de la toate materialele de marketing. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VIII de mai jos. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Exotic Travel Services va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Exotic Travel Services pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

VI. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Exotic Travel Services poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Exotic Travel Services în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Exotic Travel Services prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VII. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Exotic Travel Services pot fi transferate în afara României, atât pe teritoriul Uniunii Europene, cât și înafară. Acest lucru se datorează diferiților parteneri terți pe care Site-ul îi folosește.

VIII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Exotic Travel Services, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Exotic Travel Services cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Exotic Travel Services a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
  • Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Exotic Travel Services să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Exotic Travel Services către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Exotic Travel Services sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Exotic Travel Services poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@hanimun.ro

Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link:
http://hanimun.ro/politica-de-cookie-uri/

IX. Informațiile pe care le colectăm atunci când ne contactați

Colectăm și utilizăm informațiile de la persoanele care ne contactează în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluirea și utilizările suplimentare ale informațiilor dvs.

E-mail

Când trimiteți un mesaj la adresa de e-mail afișată pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care le furnizați în acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numărul dvs. de telefon și informațiile conținute în orice bloc de semnătură din e-mail).

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Interes legitim: Pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom procesa informațiile dvs. pentru a face acest lucru).

Transferarea și stocarea informațiilor dvs.

Utilizăm un furnizor de e-mail terț pentru a stoca e-mailurile pe care ni le trimiteți. Furnizorul nostru de e-mail este MailChimp localizat în America, Atlanta, Georgia. Politica de confidențialitate a acestuia este disponibilă aici: https://mailchimp.com/legal/  

E-mailurile pe care ni le trimiteți vor fi stocate în afara Spațiului Economic European pe serverele unui furnizor de e-mail terț din America în care furnizorul dvs. de e-mail vă stochează e-mailurile. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea din această politică de confidențialitate intitulată Transferul datelor dvs. în afara Spațiului Economic European.

Formular de contact

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon.

Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formularul de contact nu veti putea trimite formularul de contact si nu vom putea primi solicitarea dvs.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime

Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei. Transferul și stocarea informațiilor dvs.

Mesajele pe care ni le transmiteti prin intermediul formularului nostru de contact vor fi stocate in interiorul Spatiului Economic European pe serverele furnizorilor de hosting. Partenerul nostru furnizor de servicii de hosting este compania MXHost localizat în Romania.

Pentru mai multe informații despre măsurile de precauție luate atunci când datele dvs. sunt transferate în afara Spațiului Economic European, consultați secțiunea din această politică de confidențialitate de mai jos intitulată Transferul datelor dvs. în afara Spațiului Economic European.

Utilizăm un furnizor de formular de contact terț pentru a stoca mesajele pe care ni le trimiteți. Furnizorul nostru de formular de contact este compania MailChimp localizată in America. Mesajele pe care ni le trimiteti prin intermediul formularului nostru de contact vor fi stocate in exteriorul Spatiului Economic European pe serverele furnizorului nostru de formular de contact localizate in America.

Telefon

Când ne contactați prin telefon, colectăm numărul dvs. de telefon și orice informații pe care ni le furnizați în timpul conversației cu noi.

Noi nu înregistrăm apelurile telefonice.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor)

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom procesa informațiile dvs. pentru a face acest lucru).

Transferul și stocarea informațiilor dvs.

Informațiile despre apelul dvs., cum ar fi numărul dvs. de telefon și data și ora apelului dvs., sunt prelucrate de către furnizorul nostru de servicii telefonice, Orange România. Politica de confidențialitate a sa este disponibilă aici: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#politicaconfidentialitate

Informațiile despre convorbirea dvs. vor fi stocate de furnizorul nostru de servicii telefonice din interiorul Spațiulului Economic European. 

Posta

Dacă ne contactați prin poștă, vom colecta toate informațiile pe care ni le furnizați în orice comunicări poștale pe care ni le trimiteți.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protecția datelor)

Interes legitim: pentru a răspunde la întrebările și mesajele pe care le primim și pentru păstrarea evidenței corespondenței.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare într-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Motivul pentru care este necesară pentru efectuarea unui contract: în cazul în care mesajul dvs. vizează furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. înainte de a vă furniza bunurile și serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informații despre astfel de bunuri și servicii); noi vom procesa informațiile dvs. pentru a face acest lucru).

Informațiile pe care le colectăm atunci când interacționați cu site-ul nostru

Colectăm și utilizăm datele de la persoane care interacționează cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, în conformitate cu această secțiune și cu secțiunea intitulată Dezvăluire și utilizări suplimentare ale informațiilor dvs.

E-Newsletter

Atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru hanimun.ro sau alegeți să primiți oferte sau informări de la noi prin introducerea adresei de e-mail și făcând clic pe un buton intitulat „Abonează-te”, colectăm adresa dvs de e-mail.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimțământul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor).

Consimțământul: vă dați consimțământul pentru a primi e-newsletter-ul nostru, înscriindu-vă pentru a-l primi, utilizând pașii descriși mai sus.

Transferul și stocarea datelor dvs.

Noi folosim un serviciu furnizat de o parte terță pentru a trimite e-newsletter-ul nostru și pentru a administra lista noastră email-uri, MailChimp. Politica de confidențialitate este disponibilă aici: https://mailchimp.com/legal/ 

Informațiile pe care le trimiteți pentru a vă abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate în afara Spațiulului Economic European pe serverele furnizorului nostru în America. Pentru informații suplimentare despre măsurile de siguranță luate atunci când informațiile dvs. sunt transferate în afara Spațiului Economic European, consultați secțiunea din această politică de confidențialitate de mai jos, intitulată Transferul datelor dvs. în afara spațiului economic european.

Utilizarea web beacon-urilor și a tehnologiilor similare în e-mailuri

Utilizăm tehnologii precum web beacon-uri (fișiere grafice mici) pentru a măsura randamentul e-mailurilor noastre cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere și ratele de clicuri. Vom utiliza web beacon-uri în email-urile noastre doar dacă v-ați dat acordul pentru aceasta.

Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm web beacon-urile în e-mailurile noastre de newsletter, consultați politica noastră privind modulele cookie, care este disponibilă aici: http://hanimun.ro/politica-de-cookie-uri/

Pentru mai multe informații despre furnizorii noștri de newsletter și despre utilizarea web beacon-urilor, consultați politica de confidențialitate disponibilă aici: [inserați link-ul pentru politica de confidențialitate.

Înregistrarea pe Site-ul nostru

Când vă înregistrați și creați un cont pe site-ul nostru, colectăm adresa dvs de e-mail.

Dacă nu furnizați informațiile obligatorii cerute de formularul de înregistrare, nu vă veți putea înregistra sau crea un cont pe website-ul nostru.

Temeiul legal pentru prelucrare: necesar pentru a lua măsuri la cererea dvs înainte de a încheia un contract.

Motivul pentru care este necesară prelucrarea pentru efectuarea unui contract: crearea unui cont pe website-ul nostru este necesară pentru a vă permite să accesați serviciile pe care le-ați achiziționat de la noi.

Transferul și stocarea datelor dvs.

Informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul formularului de înregistrare de pe website-ul nostru vor fi stocate in interiorul Spațiului Economic European pe serverele companiei MxHost din Romania – Bucuresti care este și furnizorul nostru de servicii de hosting. Politica de confidențialitate este disponibila aici: https://www.mxhost.ro/politica-confidentialitate-gdpr/