portugalia

Portugalia este combinația perfectă între plaje albe cu nisip fin , orașe cu arhitectură fascinantă, și o scenă gastronomică incredibilă. De la Nord la Sud, Portugalia te cucerește prin peisaje, ospitalitatea oamenilor, arome și energie

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

LISABONA: orașul cu un vibe modern care încă respectă tradiția. Care deși e vizitat de milioane de turiști, a reușit să-și păstreze unicitatea și autenticitatea. Lasă-te inspirat de istoria monumentelor grandioase, a grădinilor superbe și ia-ți doza de cultură din Belem, fă o plimbare cu faimosul tramvai şi rătăceşte-te în cartierul Alfama. Pe lângă muzeele, pieţetele sau străduțele pavate,  Lisabona e despre plimbări, vin de Porto şi pasteis de nata pe o terasă la apus admirând detaliile arhitecturale ale clădirii de vis -a-vis. 

ALGARVE: Locația perfectă pentru surf, plaje aurii și apusuri incredibile - coasta Algarvei parte ruptă din post- cards și concurează cu cele mai frumoase locații de plajă din lume, și pe bună dreptate. Vegetația luxuriantă, stâncile, valurile oceanului perfecte pentru surf sunt de-a dreptul magice și zilele petrecute aici te vor încărca de soare și relaxare!

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  899 euro/pers  


Tariful Include 

 • zbor Cluj Napoca - Lisabona și retur (zbor cu escală)
 • taxe de aeroport și bagaje de cala
  cazare 4 nopți în Lisabona (3 la începutul călătoriei și 1 la final)
 • cazare 6 nopți în Algarve
 • mic dejun în toate locațiile
 • asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Tariful nu include 

 • transfer aeroport- hotel Lisabona și între Lisabona și zona Algarve (prețul diferă în funcție de locația aleasă în Algarve, dar un bilet de tren este undeva în jur de 30 euro/persoană)
 • cheltuieli personale
 • asigurare medicală și storno

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 899 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Lisabona

Hotel HF Fenix Urban

4/5

Hotel TRYP Lisboa Aeroporto

4/5

Lapa 82

4/5

Occidental Lisboa

4/5

Casa do Principe

4/5

Hoteluri Zona Algarve

Luar Hotel

3/5

KR Hotels

3/5

Hotel Lagoa

3/5

Hotel Balaia Mar

3/5

Vila Gale Lagos

4/5

Jupiter Hotel

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)