SINGAPORE & BALI

Luna de miere a ideală pentru cei care vor să cunoască două fețe ale culturii astiatice total diferite. După ce vei vizita un oraș-stat cu de toate, diferit față de toate țările din jurul său, te vei putea relaxa pe plajele insulei Bali, o locație ce trebuie văzută măcar o dată în viață!

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

SINGAPORE: Atât de multe atracții concentrate într-un teritoriu atât de mic! Singapore e orașul – stat care are de toate: skyscraperi, diversitate culturală, muzee, plaje, viață de noapte, evenimente, parcuri și cam tot ce-ți poate trece prin minte. Am rămas surprinși de cât de diferit este acest loc față de toate țările din jurul său. Da, într-adevăr se simt influențele malaysiene, chinezesti și indiene însă totul este foarte bine pus la punct, curat și civilizat. Vei găsi aici probabil cea mai mare diversitate de expați din Asia de Sud Est – atrași de renumele orașului și de clima foarte plăcută. Datorită prețurilor destul de piperate majoritatea vizitatorilor preferă să rămână doar câteva zile după care pornesc către toate colțurile Asiei. Singapore este cunoscut în toată lumea și pentru legile sale considerate ciudate – cum ar fi faptul că este ilegal să mesteci gumă în public – deși se spune că astfel de legi dure au adus ordinea și civilizatia pentru care este atât de popular în prezent. Noi ne-am oprit aici după două luni de plimbări prin toată Asia și chiar ne-am simțit ca acasă. Dacă vei alege să rămâi mai mult vei descoperi aici un oraș plin de viață și culoare.

BALI: Este locul în care toată lumea și-a dorit să meargă măcar o dată în viață. Supranumită insula zeilor sau insula celor 1000 de temple, Bali va va impresiona cu peisajele variate – munți, dealuri, terase de orez, plajă, prin tradițiile pe care încă le păstrează și prin simplitatea oamenilor săi. Cu toate ca veti descoperi turism extensiv care pe alocuri stirbeste autenticitatea locurilor , veti  învăța să priviti dincolo de aparențe și să cautati locurile mai puțin cunoscute. Va vor incanta cafenelele cu priveliște către orezării în Ubud, plajele din Nusa Dua și Sanur, mirosul de flori și bețișoare parfumate care plutea peste tot în aer și prospetimea dimineților umede în așteptarea căldurii infernale de la prânz. Apoi va veti delecta cu ritualurile, costumele și dansurile tradiționale, masajele și asfințiturile. Bali are câte ceva pentru fiecare.

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  1590 euro/pers 


Tariful Include 

 • Zbor din Cluj/București – Singapore și retur
 • Zbor Singapore - Denpasar Bali
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare 2 nopti  in Sinagpore 
 • Cazare 4 nopti in Ubud
 • Cazare 6 nopti  in zona de plaja Nusa Dua/Canggu
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Tariful nu include 

 • Asigurare medicală și storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 1590 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Singapore

Village Katong by Far East

4/5

Royal Plaza on Scotts

4/5

Sofitel Singapore Sentosa Resort and Spa

5/5

The Quincy Hotel by Far East

4/5

Hoteluri Bali - Ubud

Puri Gangga Resort

4/5

Puri Sunia Resort

4/5

Pita Maha Resort

4/5

Komaneka at Rasa Sayang

5/5

Hoteluri Bali - Plajă

Conrad Bali

5/5

Kejora Suites

4/5

Sudamala Suites & Villas

4/5

Novotel Bali Benoa

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)