tenerife

Acest pachet este special gândit pentru cei ce visează la o destinație de relaxare pe plaje aurii sau dimpotrivă, vulcanice, negre, și vegetație luxuriantă. Timp de 7 zile vă propunem să uitați de voi la piscinele hotelurilor propuse, să vă bucurați de serviciile Premium și Club, iar singura voatră grijă să fie alegerea restaurantului preferat pentru cina romantică.

Încearcați să închideți ochii și să vizualizați asta: vă aflați pe o plajă vulcanică aproape necunoscută, unde nisipul e plăcut și încălzit tot timpul anului de soarele saharian la o temperatură ideală de 24-27 de grade. Briza oceanului vă mângâie fața în timp ce contemplați pe cei care plini de adrenalină fac surf pe valurile oceanului.

Sau poate preferați acest scenariu: vă plimbați pe o promenadă lungă mărginită pe de-o parte de palmieri înalți și de cealaltă parte de ocean. Beach Bar-uri, terasele și cafenelele ii așteaptă pe cei care adoră să savureze cocktailuri privind cu nesaț apa ce aproape le ajunge la picioare. Restaurante fancy și hoteluri exclusivite cu vedere către apus vă fură ochii iar reprezentanțele tuturor mărcilor de renume se află la o aruncătură de băț de voi.

Fie că visați la plaje abandonate și pustii sau preferați efervescența unei stațiuni glamour, să urcați pe jos la cel mai înalt vulcan al Spaniei sau să aveți parte de o experiență “fine dining”, să vă aventurați până la Masca pe urmele comorii corsarilor sau să vă relaxați pe un pat imens balinez, am găsit în Tenerife o combinație rară și spectaculoasă ce cu siguranță vă va depăși așteptările.

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

Tenerife este o destinație foarte ofertantă în activități și stațiuni. Cele mai animate ( ca și activități, plaje cu nisip alb și negru) și mai comerciale, se află în Sud - aici și hotelurile sunt mai confortabile, mai noi și upscale.

Este și mai aproape de aeroport și un punct bun de plecare în explorarea insulei. Dacă vă doriți însă o experiență autentică canariotă, cu stațiuni mai liniștite și plaje mai puțin populate ( doar cu nisip negru) sunt cele în partea de N a insulei.

Să țineți cont de faptul că este o destinație preferată de seniori iar dacă vă doriți ceva mai animat (cluburi/pubs/viață de noapte interesantă) s-ar putea să rămâneți dezamăgiți - nu este chiar Ibiza. În schimb, destinația în sine este perfectă pentru cei ce vor să descopere insula (recomand ca "must" închirierea de mașină) și să vadeți plaje/stațiuni diferite și să se relaxeze in cea mai apropiată destinație exotică de România.

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  790 euro/pers  


Tariful Include 

 • Zbor Budapesta- Tenerife și retur  (zbor direct)
 • Taxe de transport
 • Transfer privat aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare 7 nopți în Tenerife
 • Mic dejun și cină incluse  (la cerere se poate opta și pentru alt regim de masă)
 • asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Tariful nu include 

 • bagaj de cală
 • cheltuieli personale
 • asigurare medicală și storno

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 790 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Tenerife

Hotel Ole Tropical Tenerife

4/5

H10 Gran Tinerfe

4/5

Hotel H10 Las Palmeras

4/5

Spring Hotel Bitacora

4/5

Hotel Jardin Tropical

4/5

Hotel Iberostar Selection Sabila

4/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)