THAILANDA & CAMBODGIA

Două țări cu o cultură relativ asemănătoare și totuși atât de diferite. Îți recomandăm câte puțin din fiecare pentru a-ți face o idee despre cultura, peisajele și oamenii lor. O să apreciati Thailanda pentru ospitalitate, deschidere și frumusete, iar în Cambodgia o să fiti uimiti de simplitate, istorie și puterea de a o lua de la capăt. Ce am găsit ca punct comun între cele două locații a fost zâmbetul sincer al localnicilor și mâncarea excelentă. Veti descoperi mult mai multe la fața locului și cu siguranță vei dori să va întorci și să explorati fiecare destinație pagină cu pagină.

 • Fotografii
 • Itinerariu
 • Tarife

BANGKOK: Bangkok-ul e culoare, diversitate, libertate, mirosuri de toate felurile și haos. E așa cum ți-ai imaginat și un pic mai mult. E plin de contraste: o să fii dat pe spate de infrastructura neașteptat de modernă, dar și de clădirile sărăcăcioase câteodata lipite de hoteluri luxoase. Aglomerație, temple, turiști, night market-uri, skybar-uri și, de cele mai multe ori, zâmbete. Nu poate fi descris în câteva cuvinte pentru că are prea multe fețe. Fie că-ți va plăcea sau nu, cu siguranță nu-ți va fi indiferent.

SIEM REAP: Una dintre cele mai misterioase și interesante atracții turistice de pe planetă – după părerea noastră. Siem Reap e un orășel cu aer relaxat care a avut o dezvoltare foarte pronunțată în ultimii ani, odată cu turiștii care au venit să viziteze Angkor-ul. Veti vedea aici contraste la tot pasul: spa-uri, restaurante și boutique hoteluri de lux pe de-o parte și localnici săraci, piețe cu multe produse la un dolar și tarabe cu insecte prăjite de cealaltă parte. Siem Reap este în primul rând baza perfectă pentru a explora ruinele templelor de la Angkor. Îți recomandăm să închriezi un tuk tuk după ce ai negociat cu șoferul acestuia locațiile pe care vrei să le vizitezi. Veti rămâne cu siguranță impresionati de măiestria cu care au fost construite și de dimensiunea impresionantă a acestora: se întind pe o suprafață de aproximativ 50 de km pătrați. Lasă-ti imaginația să lucreze cu gândul la felul în care oamenii își duceau aici viața mai demult. Astăzi ne rămân mărturie a acelor vremuri înfloritoare doar câteva chipuri care ne zâmbesc din piatră.

AONANG BEACH (KRABI): Probabil cea mai ușor de atins zonă de plajă dacă pleci din Bangkok (aproximativ o oră și jumătate cu avionul). Din aeroportul Krabi mai faci aproximativ o oră și jumătate până în stațiunea Aonang – o alternativă la mult prea popularul Phuket. Aonang este mai degrabă un hub perfect pentru a explora alte plaje sau insule situate în apropiere decât o destinație în sine. Cu toate acestea, mica stațiune oferă multe variante de restaurante, baruri, hoteluri din toate categoriile și tarabe cu suveniruri. Cel mai probabil nu vei rămâne impresionat de plaja din stațiune, însă cu siguranta vei avea pielea de găină când vei privi cum din apa se ridica cele mai interesante formatiuni stâncoase si te vei simți ca într-o scenă din Avatar. Nu degeaba este considerat paradisul cățărătorilor. Iar dacă vrei neapărat o plaja în apropiere, o călătorie de 15 minute cu un longtail boat te duce pe Railey, una dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda, după părerea noastră. Îți recomandăm să închiriezi un longtail boat și să vizitezi câteva din insulele din apropiere. Te asigurăm că merită.

***Acest pachet se poate personaliza!

Preț de pornire de la  1390 euro/pers 


Tariful Include 

 • Zbor din Cluj/București – Bangkok și retur
 • Zbor Bangkok - Siem Reap 
 • Zbor Siem Reap - Krabi 
 • Zbor Krabi - Bangkok 
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare 3 nopti Bangkok 
 • Cazare 4 nopti Siem Reap 
 • Cazare 6 nopti Aonang 
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea

Tariful nu include 

 • Taxa de viză pentru Thailanda: aproximativ 30 euro/ persoană (se achită la sosire în Thailanda în cazul în care călătoria nu depășeste 15 zile)

 • Taxa de viză de Cambodgia (aproximativ 25 USD/persoană)

 • Asigurare medicală și storno 

 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație

 • Alte cheltuieli personale

Tariful afișat de pornire este calculat luând în considerare perioada de călătorie aflată în sezon mediu și cazare în hoteluri de minim 4 stele. Acesta poate suferi modificări în funcție de perioada călătoriei și disponibiliatile unităților de cazare.

de la 1390 euro/persoană

Personalizează această ofertă

Hoteluri Bankok

Eastin Grand Sathorn

4/5

Anantara Sathorn

5/5

Legacy Suites by Compass Hospitality

4/5

Avani Atrium Bangkok

4/5

Tara Place

3/5

Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe

3/5

Aetas Bangkok

4/5

Marvin Suites

3/5

Hoteluri Siem Reap

Mulberry Boutique

3/5

Rambutan Resort Siem Reap

3/5

Bunwin Residence

4/5

Golden Temple Hotel

4/5

The Privilege Floor @ Lotus Blanc

5/5

Hoteluri Aonang Beach

Aonang Phu Petra

4/5

Ban Sainai Resort

3/5

Centara Grand Beach Resort and Villas

5/5

Centara Anda Dhevi Resort and Spa

4/5

Alisea Boutique Hotel

3/5

Holiday Inn Resort Krabi Aonang Beach

3/5

*Tarifele pot varia în funcție de prețul și disponibilitatea hotelului la momentul deciziei de rezervare

**În cazul în care hotelurile de mai sus nu vor mai avea disponibilitate în momentul deciziei de rezervare, vă vom oferi alternative similare

***În funcție de preferințele voastre putem adapta durata perioadelor petrecute în cele două locații (în cazul în care veți dori să stați mai mult/ mai puțin într-una dintre locații)